Yleistä

Dalbo Craft on syntynyt rakkaudesta Turunmaan saaristoon ja sen perinteisiin. Luonnon monimuotuisuuden ihanuus on elähdyttävä kokemus sekä paikallisille että vierailijoille; mielen- ja kehonrauhaa kaikille aisteille.

Tuotteiden valmistuksessa otetaan huomioon saaristoluonnon haavoittuvuus. Näin suojelemme luontoa ja ihmisiä. Materiaalien valinnassa pyritään niin ekologiseen valintaa kuin mahdollista.

Monipuolisessa saaristoperinteessä on ollut pelkistys ja käytännöllisyys sekä tavaroiden minikäyttöisyys arkipäivää. Tähän perustuen on myös Dalbo Craftin tuotteista ja niiden kuviomaailmasta pyritty tekemään monikäyttöisiä ja käytännöllisiä sekä pitkäikäisiä.

Käytetyt värimaailmat ovat saaneet innoituksensa saariston herkistä ja omalaisistaan valo-olosuhteistaan. Missään muualla ei kohtaa niin sykähdyttävän kuulasta luonnonkauneutta kuin Turunmaan saaristossa eri vuodenaikoina.

Pääsääntöisesti käytämme tuotteissa täyspellavaa ja -puuvillaa.

Valmistuksessa kokonaisuudessaan pyritään noudattamaan zero waste-periaatetta.

Tuotteemme ovat omaa tuotantoa ja suunnittelua.

Valmistamamme tuotteet ovat mm. käsinpainettuja omakuosisia pellavaisia pyyhkeitä, liinoja ja saunatuotteita ym sekä batiikkivärjätystä pellavasta ommeltuja tyynyliinoja sekä perinteisesti kangaspuilla kudottuja kangastuotteita.

Teemme myös tilaustuotteita.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteisiin liittyen, otathan rohkeasti yhteyttä!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna